JÓBAN ROSSZBAN
Trecskó Zsófiában csak tévhitek éltek a HIV-vel kapcsolatban...

Rengeteg a tévhit és az előítélet a HIV-vel kapcsolatban, pedig a korszerű kezelésnek köszönhetően az idejében kiszűrt HIV-fertőzöttek teljes életét élhetnek. Alacsonyan fertőzött az ország, viszont folyamatosan nő a betegek száma, ez amiatt van, hogy kevesen járnak szűrésre. Dr. Szlávik János, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház infektológus főorvosa és Trecskó Zsófia színésznő volt a témában a Mokka vendége. Zsófi egy fertőzött karaktert alakított a Jóban Rosszbanban, és reméli, hogy ezzel segíthetett a betegség megítélésén.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: HIV   HIV-szűrés   Mokka   szűrés   trecskó zsófia   tv2 live

2017. augusztus 18. 11:21Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS