JÓBAN ROSSZBAN
Csillagkút legemlékezetesebb pillanatai 2016-ból

Ugye idén sem hagytál ki egyetlen részt sem a kedvenc sorozatodból? Felidézzük Neked a legemlékezetesebb exkluzív pillanatokat.

MEGHATÓ AJÁNDÉKKAL BÚCSÚZOTT A STÁB LIPTAI CLAUDIÁTÓL!

A Zámori doktornőt alakító Claudia anyai örömök elé nézett, ezért búcsút vett a sorozattól.A drámai befejezés ellenére Claudia boldogan köszönt el a stáb tagjaitól, akik búcsúzóul átadták neki az orvosi diplomáját és azt a sztetoszkópot is, amit a forgatások alatt a nyakában viselt.

claudia.jpg

ILYEN CUKI JUHÁSZ ADRIENN KISLÁNYA!

Juhász Adrienn, a sorozat Elvira nővére nemrég hozta világra kislányát, Rékát. A büszke anyuka közösségi oldalán osztotta meg rajongóival a lányáról készült a képeket.

juhasz.jpg

SUHAJDA DÁNIEL INKÁBB NYÚLCIPŐT HÚZNA

Fehér Roland és Konrád élete az elmúlt időszakban cseppet sem volt izgalmaktól mentes. A maffiaháború jeleneteiben több alkalommal került sor lövöldözésre, mely a vaktöltények használatával és kaszkadőrök bevetésével sem volt egyszerű feladat. Mihályfi Balázs és Suhajda Dani elárulták, hogy a szerepükkel ellentétben, a való életben biztos nem lennének ennyire bátrak és inkább elmenekülnének a tűzharc elől.


suhajda.jpg

ÍGY KÉSZÜL: NÁNDI ELVESZÍT 950 MILLIÓ FORINTOT

Völgyi Balázs rendező, és a Fehér Rolandot alakító Seres Dániel mesélt arról a tv2.hu-nak, hogy hogyan forgatták le azt a jelenetet, amelyben Roland megrövidíti ellenfelét, Nándit 950 millió forinttal.

nandi.jpg

Címkék: jóban rosszban

2016. december 26. 8:00KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS