JÓBAN ROSSZBAN
Hajnalig mulatott a Jóban Rosszban stábja

Szokás szerint egy közös bulival búcsúztatta a 2012-es évet a Jóban Rosszban stábja. A sikersorozat színészei és alkotói hajnalig ünnepeltek. Baronits Gábor és Seres Dani még táncra is perdült, de a legtöbben egy-egy finom ital mellett beszélgettek, Szabó Zsófi pedig apró meglepetéssel is kedveskedett kollégáinak.

Minden évben közös vacsorával és hatalmas bulival ünnepel év végén a Jóban Rosszban csapata. 2012-ben sem volt ez másképp, így a sorozat régi és új szereplői, valamint a háttérben dolgozó stábtagok egy budapesti szálloda éttermében engedték ki a gőzt. A stábtagok tenessee-i whiskey-vel és mexikói tequilával koccintottak és a táncparkett sem maradt üresen az este folyamán.

KATTINTS A KÉPRE A GALÉRIÁÉRT!

„Az évadzáró buli fergeteges volt, mint minden Jóban Rosszban-os összejövetel. Olyanok vagyunk, mint egy család: nagyokat beszélgetünk és hatalmas bulikat csapunk. Így minden évben várja az ilyen alkalmakat az egész társaság.” – árulta el Baronits Gábor, aki sorozatbeli családjával a forgatáson kívül is szinte napi kapcsolatban van. A fiatal színész a stábbulikon kívül is sokat jár szórakozni.

„Sok haverom van, így mindig van hova menni. Ráadásul én is szoktam bulikat szervezni, minden hónap első csütörtökén. Egy állandó zenekar mellé hívunk pár közismertebb énekest, színészt, előadót és egy kellemes kis jammelés, improvizálás alakul ki, amit mindenki élvez.” – árulta el a sorozat Kristófja, aki még tánctudását is megmutatta a Jóban Rosszban évzáró buliján.

A Betty-t alakító Szabó Zsófi saját készítésű mézeskaláccsal és lekvárral lepte meg kollégáit. A hajnalig tartó bulin pedig szóba kerültek már a 2013-as forgatások is, hiszen idén még több izgalommal és drámával folytatódik a TV2 sikersorozata.

Jóban Rosszban – Mindig történik valami…
Minden hétköznap 20:55-kor a TV2-n!

Címkék: jr_hírek

2013. január 3. 14:36KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség