JÓBAN ROSSZBAN
Végh Judit és Fábián Anita gyermeke is Jóban Rosszban

Újabb szereplők debütálnak a TV2 sikersorozatában. A legújabb „színészek” ezúttal nem korábbi szerepeik miatt lehetnek ismerősek, hanem mert anyukáik a Jóban Rosszban színésznői. Végh Juci kisfia és Fábián Anita kislánya is a Csillagvirág Klinika karácsonyi ünnepségén tűnik fel.

Veronka karácsonyi ünnepséget szervez a Csillagvirág Klinika beteg gyerekeinek a Jóban Rosszban története szerint. A gyógyulásra váró csöppségek között a sorozatban Végh Juci kisfia, Bence és Fábián Anita kislánya, Pipi is feltűnik pár jelenet erejéig.

KATTINTS A KÉPRE A GALÉRIÁÉRT!

„Ha hosszabb szereplésről lett volna szó, biztosan jobban meggondoljuk, hiszen Bence még csak bölcsödés. Kicsi kora óta úgy nevelkedett, hogy ne ijedjen meg az idegenektől. Sokszor volt bent eddig is a stúdióban és mindenki szereti, így nem volt vele gond.” – mesélte Végh Judit. – „Természetesen támogatjuk mindenben majd Bencét, ha autószerelő akar lenni, ha színész.” – tette hozzá a színésznő.

Fábián Anita lánya döntésére bízta a szereplést.
„Régen nem szerettem volna, hogy Pipi szerepeljen a sorozatban, hiszen ez nem gyereknek való szakma és őt sem igazán érdekelte. Azóta azonban eltelt néhány év, és újra elbeszélgettem vele a dologról. Most már ő szerette volna, én pedig igent mondtam, mert úgy érzem, elég nagy, hogy megértse a feladatot" - árulta el Fábián Anita. - "Azt látom, hogy van hozzá tehetsége és ráadásul sokat is tanulhat ebből a munkából. Noha most csak egy jelenet erejéig szerepelt a sorozatban, óriási fegyelemre volt szükség a forgatáson, s ennek ő maradéktalanul megfelelt. Nem erőltetem a médiában való szereplést, de egyszerűen olyan különleges kisugárzása van a kislányomnak, hogy mindenki felfigyel rá, mindenki fotózni szeretné. Mondtam is neki, hogy a Jóisten megajándékozta ezzel a fénnyel, amelyet ő áraszt, s ezt meg kell becsülni.” – tette hozzá a Jóban Rosszban Szilviája aki azt sem tartja kizártnak, hogy lánya hozzá hasonlóan színész lesz.

 

Jóban Rosszban – minden hétköznap 21:00-tól a TV2-n!
Mindig történik valami…

Címkék: jr_backstage   jr_hírek

2012. december 19. 12:54Új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS