JÓBAN ROSSZBAN
Kembe Sorel a közmunka mellett adományokat is gyűjt

Kembe Sorel még szeptemberben gázolt el egy biciklist, amikor autójával szabálytalanul kanyarodott. A színész a közmunkát választotta büntetésként, amit a Golgota Keresztény Gyülekezetnél tölt. Emellett a Jóban Rosszban Kalem dokija adományokat is gyűjt a hajléktalanoknak.

Kembe Sorel azon túl, hogy jogos büntetését közmunkásként tölti és hétvégenként egy nappali melegedőben a hajléktalanoknak oszt ételt, gyűjtést is szervez.

„Ez egy nappali melegedő, ahol töltöm a büntetésemet. A hajléktalanok ételt kaphatnak és fürödhetnek. Arra gondoltam, ha már itt vagyok, a munka mellett próbálok másképp is segíteni nekik, ezért gyűjtést szerveztem. Amennyi pénz összegyűlik december 24-ig, abból az adományból a két ünnep között rendezek egy „nagy evést” a hajléktalanok számára.” – árulta el Kembe Sorel, aki még hét hétig dolgozik a Golgota Keresztény Gyülekezetnél. – „A legkisebb összeg is számít, de ha valakinek meleg ruhája van, amit nem használ, azt is sok szeretettel várjuk!” – tette hozzá a színész.

További részletekért kattints IDE!

Címkék: jr_hírek

2012. december 5. 13:35Így néz ki Cooky párja 36 hetes terhesen!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS