EXKLUZÍV
Kárpáti Rebeka kirepül a családi fészekből

Nemsokára elhagyja a szülői házat Kárpáti Rebeka, aki barátjával költözik majd össze. R. Kárpáti Péter támogatja a fiatalok döntését, sőt, ha kell, segít az új lakás berendezésében. Apa, s lánya nemrégiben az Extrém Activityben egymás ellen voltak kénytelenek játszani, de mivel a munka miatt kevés időt tudnak egymással tölteni, így még a ˝harcnak˝ is örültek és rettentően élvezték azt.

A műsorról: A vörös szőnyegen végigvonuló sztárokról elsőre biztosan nem az jut az eszünkbe, hogy átlagosak. Az életüket a rivaldafényben élik, sikeresek, híresek és gazdagok, és tudják – bár sokszor elfelejtik –, hogy minden, ami velük történik címlapra és képernyőre kerülhet, hiszen mindent tudni akarunk róluk. A vadonatúj sztármagazinban hétfőtől péntekig minden nap benézhetünk a kulisszák mögé, és megmutatjuk a celebvilág valódi arcát, hogy a csillogás és botrányok mögött épp olyan hétköznapi ember áll, mint mi vagyunk, vagyis: sztárok testközelben.

Címkék: jr_exkluzív   Kárpáti Rebeka   költözés   összeköltözés   r. kárpáti péter   red carpet

2016. szeptember 16. 9:53Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS