JÓBAN ROSSZBAN
Sallai Nóra másodszorra is kimondta a boldogító igent

A Jóban Rosszban színésznője elmesélte, hogy hogyan ismerkedtek meg két és fél évvel ezelőtt a párjával, és hogy hogyan zajlott tavaly nyáron a lánykérés. Nóra mindig téli, szűk körű esküvőt szeretett volna, míg Bence nagy, nyári lagzit, így egy éven belül két esküvőt is tartottak. A színésznő elárulta, hogy amíg be nem vonult az oltárhoz, addig ideges volt, de utána élvezte az egészet.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: esküvő   házasság   jóban rosszban   lánykérés   sallai nóra

2016. szeptember 12. 10:24Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS