JÓBAN ROSSZBAN
Fiatal szívtipró Csillagkúton

Új szereplő érkezett a Jóban Rosszban csapatába. A Habibot alakító Said statisztaként már korábban is feltűnt a népszerű sorozatban, most pedig Bodolai Orsi szívét elrabolva bonyolítja az eseményeket.

Újabb szerelmi szálakba bonyolódhatnak a Jóban Rosszban rajongói, hiszen Mechiat Said személyében egy lovagias, ám titokzatos fiatalember tűnik fel a képernyőn. A leendő építészmérnök a valóságban élelmiszer-mérnöki pályára készül, de a színészet is fiatalkorától központi szerepet foglal el életében. Nem volt számára ismeretlen a sorozat közege sem, hiszen egy éve statisztaként már felbukkant a sorozatban.

KATTINTS A KÉPRE A GALÉRIÁÉRT!

„Már fiatalon bekerültem színjátszó körbe, azonban hosszú évek után, amikor Budapestre költöztem kissé elszakadtam a színészettől. Ezt követően regisztráltam ügynökségekhez, aminek köszönhetően egyre többet statisztáltam, most pedig egy jelentősebb szerepben térhettem vissza a képernyőre ebbe a szuper csapatba.” - mesélte Mechiat Said. - „Szeretnék minél többet elérni ezen a területen is, de emellett élelmiszer-mérnöki karra járok a Corvinus Egyetemen, egy zenekarban gitározom, valamint a pankráció és a kung-fu is fontos részei az életemnek.” - folytatta a Habibot alakító Said.

Said könnyedén azonosult a Bodolai Orsi szívét ostromló Habib karakterével.
„Habib egy félig pakisztáni, félig magyar srác, aki nagyon tiszteli a hagyományait, tisztelettudó, és lovagias, így kerül közel Orsihoz is. Én részben algériai felmenőkkel rendelkezem, személyiségre azonban nagyon hasonlítok Habibra.” - vélekedett Said, aki meglehetősen közel kerül majd a Bodolai család életéhez.

Jóban Rosszban minden hétköznap 20:10-től a TV2-n!
Mindig történik valami…

Címkék: jr_backstage   jr_hírek

2012. november 20. 14:31KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség