JÓBAN ROSSZBAN
Új arcok tűnnek fel Csillagkúton

Új, fiatal szereplőkkel találkozhatnak a nézők a Jóban Rosszban legújabb részeiben. Csillagkút életét ezúttal Adél barátai bolygatják fel.

A TV2 Csoport napi sorozata augusztus 29-étől kizárólag a SuperTV2 műsorán lesz látható, ám addig is újabb szereplőkkel bővül. Adél (Nagy Rebeka) új fiúja, Bence (Tóth Misi) ugyanis bemutatja a baráti társaságának szerelmét. Meli, Deka és Zseni pedig mostantól gyakran előfordulnak a Macsekben.

A feltűnően csinos, ám kissé elkényeztetett Meli szerepében Tóth Zsiga Nórát láthatják a nézők, míg Deka szerepében Takács Zalán mutatkozik be. Deka és Meli régi jó barátok, és titokban gyerekkora óta szerelmes a lányba, ám viszonzatlanul. A srác legjobb barátja Zseni, a jóképű, sportos vállalkozó, akire ugyanakkor kicsit féltékeny is. Őt Szőke Richárd alakítja.

jr_uj00.jpg

A három fiatal szereplőt eddig még nem láthatták tévés szerepben. A 23 éves Szőke Richárd a kaposvári Csiky Gergely Színházban játszik és kiváló táncos, míg a 21 éves Takács Zalán másodéves a Gór Nagy Mária Színitanodában. Tóth Zsiga Nóra 29 éves, és eredetileg kirakatrendező, imád zongorázni, énekelni és horgászni.

Meli, Deka és Zseni törzshelye a Csilliárd Klub, ahol izgalmas kalandokba keverednek miután Bodolai Orsi és Bodolai Szabi jómódú fiataloknak adják ki magukat, és biliárdozni hívják őket. A beszélgetés közben Orsiék megbizonyosodnak róla, hogy Adél barátja, Bence bizony nem az, akinek mondja magát és ez számos konfliktus forrása lesz.

Jóban Rosszban augusztus 29-től minden hétköznap 11.45-kor és 20.20-kor kizárólag a SuperTV2 műsorán.

Címkék: jóban rosszban

2016. augusztus 22. 11:52Új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS