JÓBAN ROSSZBAN
Jóban Rosszban – A kétezrediken túl

Egy hatalmas csoki tortával, pezsgővel és tánccal ünnepelte a Jóban Rosszban csapata a múlt pénteken adásba került kétezer-egyedik epizódot. A TV2 sikersorozatának stábja nagy bulit csapott a belváros szívében.

Túszdráma, sorozatgyilkosság, baleset, beteljesült és plátói szerelmek, intrika, maffiaharc és még számos történés. Ez a Jóban Rosszban elmúlt, több, mint kétezer epizódja, amit egy hatalmas bulival ünnepelt a sorozat alkotócsapata.

KATTINTS A KÉPRE A GALÉRIÁÉRT!

„A kétezres szám eleve nagy dolog bármiről is legyen szó, egy sorozatban meg pláne. Ez azt mutatja, hogy ez egy sikeres dolog, aminek én is részese lehetek, és ez igazán boldoggá tesz. Ez a csapat valójában egy nagy család. Nagyon jól működünk együtt, újra és újra örömmel vágunk bele a közös munkába.” – árulta el a sorozat Halász Kristófja, Baronits Gábor.

A színész kollégái is egyetértenek abban, hogy egy-egy ilyen közös ünneplés hozza még közelebb az embereket."A csapatépítőhöz hasonlóan az ilyen bulik is összehozzák azokat a színészeket is, akik a forgatások alkalmával kevesebbet találkoznak. Én még csak két és fél éve vagyok a csapat tagja, de örülök, hogy a második ezredfordulót már közösen ünnepelhettük, és remélem, hogy a háromezredik sem lesz másként." – mondta Kondákor Zsófi.

A folytatásra utalt a Jóban Rosszban csapatának végtelen jelű tortája is, ami mellett a színészek pezsgővel koccintottak az eddigi sikerekre.
 

A Jóban Rosszban stábja további izgalmakat ígér a nézőknek, még több fordulattal és meglepetéssel, hiszen ez az a sorozat, ahol bármi megtörténhet.

 

 

Címkék: jr_backstage   jr_hírek

2012. november 12. 15:31Hétfőtől új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS