JÓBAN ROSSZBAN
Középkori lovagjáték Jóban Rosszban

Korhű jelmezekbe bújt, és egy valódi lovagjátékon vett részt a Jóban Rosszban csapata. A sümegi vár lábánál a történet szerint Emilnek kell megküzdenie Gyöngyi kezéért. A nem mindennapi forgatás hatalmas élmény volt a színészeknek és a stábtagoknak is. Az eredményt pedig november 2-án láthatja a közönség, amikor egy régi ismerős is feltűnik a képernyőn.

 

A Jóban Rosszban szereplői napról napra mindig tartogatnak valami meglepetést a rajongóknak. Ezúttal nem Csillagkúton, hanem Sümegen okoznak egy kis felfordulást Bodolaiék. A történet szerint Gyöngyi érzéketlen édesapja találja ki, hogy lánya középkori menyegzőjét a sümegi vár lábánál tartsák, egybekötve Emil legújabb könyvének bemutatójával. Ráadásul a karbantartóként dolgozó írónak még egy lovagi tornán is győzedelmeskednie kell, ha el akarja venni feleségül szerelmét.
 

KATTINTS A KÉPRE A GALÉRIÁÉRT!

„Már maga a forgatás is olyan volt, mintha kezdetét vette volna a csapatépítő. Nagyon jól éreztük magunkat, csodás idő volt, viccelődtünk is azzal, hogy a stúdiót Sümegre kellene telepítenünk. A korhű ruhákat a lányokkal nagyon élveztük, hiszen sokkal nőiesebbek, mint egy-egy mai darab.” – árulta el a Gyöngyit megformáló Madár Vera.

A helyszínváltozásnak Bálizs Anett is nagyon örült.
„Jóleső volt, hogy a sorozaton belül a rutinos öltözéktől elszakadva kicsit egy másik szerepbe bújhattunk. Olyan kosztümöket viselhettünk, amik inkább a színházi közegben megszokottak. A forgatási szünetekben a feszített tempó ellenére is sok időnk jutott a beszélgetésre, ami még inkább összekovácsolta a társaságot.” – mesélte a Jóban Rosszban Fanni főnővére.

Tóth Rolandnak negyvenedik születésnapja épp a forgatások idejére esett.
„A legnagyobb élmény az volt, hogy a sümegi forgatással egybeesett a szülinapom. Így különösen fárasztó volt a munka, hiszen a forgatásokat ünnepléssel folytattuk a vár lábánál a wellness szállodában.” – árulta el Tóth Roland. – „Sümegen testközelből tapasztalhattuk, hogy mennyi erőfeszítést igényelnek a személyzettől ezek a lovagi játékok, mennyit készülnek rá, és a próbatételek mekkora kihívást jelenthettek régen.” – tette hozzá a sorozat Bodolai Bandija.

Fordulatokat azonban nem csak a lovagi küzdelem tartogat a nézők számára. Egy régi ismerős is feltűnik a képernyőn: Tamás atya.

Sümegi lovagjátékok és Tamás atya visszatérése – november 2-án a TV2-n!
Jóban Rosszban – Mindig történik valami…

Címkék: jr_hírek

2012. október 31. 14:34Hétfőtől új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS