JÓBAN ROSSZBAN
Nádas György Csillagkúton gonoszkodik

Gyöngyi és Emil életét jócskán felforgatja a váratlanul betoppanó örömapa, György. A nagyszájú recepciós nem éppen kedves édesapját az eddig csupán vicces szerepekben látott Nádas György kelti életre a TV2 sikersorozatában.

A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTS A KÉPRE!
A Jóban Rosszban stábja újabb szereplővel bővült. Csillagkúton ugyanis feltűnik Gyöngyi kegyetlen, anyagias édesapja, György.

„Egy vérbeli gonosz apát játszom, aki olyan dolgokat csinál, amit én soha nem tennék! Egy igazi, utálnivaló alak leszek, úgyhogy nem csodálkozom azon sem, ha majd csúnyákat mondanak nekem az utcán… De hát ez a színész szakma. Minden, amit ez alatt a 30 év alatt felépítettem, hogy megszerettessem magam a közönséggel, azt lehet, most egy este alatt lerombolom.” - mondta nevetve az örömapát alakító Nádas György, aki nagyon élvezte a forgatást.

Azonban hogy milyen húzásokkal próbálja megakadályozni Gyöngyi és Emil frigyét György, az csak a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból derül ki.

Jóban Rosszban minden hétköznap 20:10-től a TV2-n!
Mindig történik valami…

Címkék: jr_hírek   nádas györgy

2012. október 31. 13:53KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség