JÓBAN ROSSZBAN
Nagy Katalin a Csillagvirág klinika új rezidense

Kiderült, ki alakítja a Jóban Rosszban legújabb karakterét: Nagy Katalinnak régi álma teljesült azzal, hogy őt választották az új rezidens szerepére.

Most már csak napok kérdése, hogy a nézők is láthassák azt a csinos rezidenst, aki hamarosan felforgatja a Csillagvirág klinika életét. Dr. Kincses Patrícia céltudatos fiatal lány, aki tisztában van a képességeivel és nem jön zavarba. A kórház újoncaként sem kell majd félteni, magabiztosan hajt rá az őt érdeklő feladatokra és az is biztos, hogy a férfiak sincsenek biztonságban.

A szerepet alakító Nagy Katalinnak nagyon szimpatikus Patrícia karaktere.

„Patrícia nem egy intrikus lány, hanem sokkal inkább okos, vagány rezidens, aki persze megtesz mindent azért, hogy érvényesüljön” – mesélte a színésznő. - „Régi vágyam volt, hogy televíziós sorozatban szerepelhessek, a mentorom, Bánfalvy Ágnes bíztatására jelentkeztem a castingra. Nagyon boldog vagyok, hogy végül a sorozat producerei engem választottak.” – tette hozzá Nagy Katalin, aki bevallása szerint egy hétig izgatottan várt arra a bizonyos telefonhívásra.

A fiatal színésznő színházakban is szerepel: jelenleg a Bolond vasárnap premierjére készül, de játszik a Tükörkép Társulatban is, Az ibolya című darabban, emellett a Szentendrei Színház Kék madár című előadásában láthatja a közönség.

Nagy Katalin már el is kezdett forgatni a Jóban Rosszban stábjával, hamarosan pedig a TV2 nézői is megismerhetik a Csillagvirág klinika új üdvöskéjét.

Címkék: jóban rosszban szereplők   jr_exkluzív   jr_galéria

2015. november 25. 16:20KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség