JÓBAN ROSSZBAN
Kamaszlány forgatja fel Pikali Gerda életét

Tizenhat éves lázadó tini a Jóban Rosszban legújabb szereplője. Halmos Adélt nem kell félteni, ha egy kis balhéról van szó. A lány leginkább édesanyja, a nyomozóként dolgozó Gabi életét keseríti meg.

Csillagkúton mindig történik valami. A Jóban Rosszban rajongói sosem unatkoznak, de az idei ősz különösen sok újdonságot tartogat a nézőknek. Az egyik ilyen Halmos Adél feltűnése. A 16 éves lázadó kamaszlány szomjazik szülei szeretetére, ám túl dacos ahhoz, hogy ezt beismerje.

„Egy igazi időutazás számomra ez a forgatás. Újra átélem a 16 éves énemet, amikor én is lázadtam minden ellen. Felnőtt akartam lenni, de persze azért minden nap rohantam egy anyai ölelésért. Bár én is kerestem a konfliktusokat, Adéllal ellentétben én kerültem az igazán nagy balhékat” – mondta a kamaszlányt megformáló Nagy Rebeka.

Adél szülei elváltak és elhanyagolták őt, de édesanyja észbe kap, és most próbálja helyrehozni a kapcsolatát lányával, nem sok sikerrel.

„Számomra az a kihívás ebben a szerepben, hogy megmutassam milyen rossz a kapcsolata Adélnak az édesanyjával. Én tiniként is remekül kijöttem az anyukámmal, egyszerre volt a barátnőm és a pszichológusom. Itt viszont állandó a vita, Adél kegyetlen és igazságtalan az édesanyjával. Ez azért is nehéz számomra, mert az anyukámat alakító Pikali Gerdát nagyon kedvelem, már az első forgatási napon megtaláltuk a közös hangot” – hangsúlyozta Rebeka.

Hogy valaha közös nevezőre jut-e anya és lánya vagy még több balhéra lehet számítani Adéltól, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül.

Címkék: jóban rosszban   pikali gerda

2015. november 4. 13:05KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS