JÓBAN ROSSZBAN
Így sikerült újra beilleszkednie Csillagkútra Sághy Tamásnak

Másfél év kihagyás után februárban tért vissza a Jóban Rosszban sorozatba Sághy Tamás, Vidovszky Nándi megformálója. A színész elmondta, örül, hogy újra a stábbal dolgozhat, kiemelve a szervezőket, akik lehetővé teszi számára, hogy számtalan színházi feladatával összeegyeztethesse a forgatásokat.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: jóban rosszban   jr_exkluzív   sághy tamás

2015. július 17. 12:26Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS