JÓBAN ROSSZBAN
Gesztesi Károly nem tudja kollégája nevét?

A színész elmondta, Dózsa Zoltánt, sorozatbeli unokatestvérét általában csak a Tucika becenéven szólítják, ezért hirtelen nem is tudta megmondani kollégája igazi nevét.

Tíz éves a Jóban Rosszban. A TV2 népszerű sorozatának legbalhésabb családja a Halász família. A Mokka vendége Fábián Anita (Szilvia), Dózsa Zoltán (István), Baronits Gábor (Kristóf), a Halász-család tagjai, Fábián Anita lánya, Keveházi Lili (Zsófi), aki a sorozatban Szilvia nevelt lánya, illetve Gesztesi Károly, Csillagkút polgármestere voltak. A színészek sok vicces történetet elmeséltek a forgatásról, a csapatépítő tréningekről és való életbeli élményeikről, melyeket a sorozatbeli karaktereiknek köszönhetnek.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: baronits gábor   dózsa zoltán   fábián anita   gesztesi károly   jr_10

2015. január 20. 14:59Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség