JÓBAN ROSSZBAN
Cseke Katinka testmegvonással fegyelmez?

A Jóban Rosszban sorozat Bodolai családja a Mokkában elárulta, ki a családfő, és ki irányítja igazából a többieket.

Tíz éves a Jóban Rosszban. A sorozat népszerű helyszínén, Csillagkúton már számtalan szereplővel találkozhattunk és izgalmasabbnál izgalmasabb, fordulatokkal teli pillanatokat élhettünk át. A #Mokka vendége a Bodolai családot alakító, Cseke Katinka, Tóth Roland, Braghini Rozina és Tomin Barna volt. A színészek elárulták, úgy érzik, nem tudnak az írók olyan történetet kitalálni a számukra, amik nem illenének hozzájuk. Elmesélték, míg a sorozatban a legtöbb szereplő már majdnem mindenkivel kavart, az ő családjuk végig megbontatlan maradt. Tóth Roland elmondta, az ő karaktere, Bodolai Bandi a szigorú családfő, ám az van, amit Böbe mond. Cseke Katinka szerint karaktere a testmegvonás eszközével tud hatni Bandira.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: braghini rozina   cseke katinka   jr_10   jr_backstage   jr_backstage   timon barnabás   tóth roland

2015. január 19. 14:42Kapcsolódó anyagok
Hétfőtől új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS