JÓBAN ROSSZBAN
Kembe Sorel kislánya miatt távozik Csillagkútról?

A színész elmondta, több oka van távozásának, kis, nagy és nagyszabású tervei is vannak, és kislányával is szeretne több időt tölteni.

Kembe Sorel távozik a Jóban Rosszban sorozatból, már le is forgatta utolsó jelenetét. A színész 5 éve szerepel a sorozatban, ez alatt az idő alatt sok élménnyel és baráttal gazdagodott. Elmondta, döntése hátterében több ok is van, szeretne kislányával több időt tölteni, emellett kis, nagy és nagyszabású tervei is vannak. Sorel távozásával a sorozatban Józsi, Vera és Luca családja is szétválik, a búcsút a Jóban Rosszban februári epizódjaiban láthatják a nézők.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Címkék: aktív riport   jr_backstage   jr_exkluzív   kembe sorel   kondákor zsófia

2015. január 7. 16:09Kapcsolódó anyagok
Új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS