JÓBAN ROSSZBAN
Nagy Adri a megújult Jóban Rosszban kulisszatitkairól

A Jóban Rosszban legújabb tagjai, Kárpáti Rebeka és Nagy Adri meséltek arról, hogyan alakul karakterük a megújult sorozatban.

A Jóban Rosszban megújult szereplőgárdájának két új tagja meséltek karaktereikről, és arról, milyen izgalmak várhatóak a sorozatban. Kárpáti Rebekának és Nagy Adrinak a magánéletét is átformálta a forgatás. A Révész testvérpár női tagját alakító Rebekának a párkapcsolatában okozott egy kis nehézséget a sorozat. Már három éve él barátjával, akinek eleinte nem volt könnyű látnia szerelmét a képernyőn, más karjaiban. A Bettyt megformáló Adri szerencsére össze tudja egyeztetni a forgatást zenei teendőivel, bár nem sok szabadideje marad.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: jóban rosszban szereplők   jr_backstage   Kárpáti Rebeka   nagy adri

2014. október 30. 10:58Kapcsolódó anyagok
Hétfőtől új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS