MŰSORAINK
Ízes élet
»JÁTÉK

Vendégváró olasz finomság – kedd 07.30
Ajánló - Marton Adrienn egy gyors olasz finomságot készít, mellyel Te is meglepheted vendégeidet! Az gasztroblogger a csirkét egy távol-keleti eljárással készíti hozzá... Ízes élet kedden 07.30-tól!
Szaftos fogás Pataky Pétertől - hétfő 7.30
Ajánló - A mustáros marharagu nem a leggyorsabban elkészülő fogás, de Pataky Péter szerint fantasztikus illata már-már a képernyőn keresztül is érezhető. Ízes élet hétfőn 7.30-kor a SuperTV2-n!
Exkluzív: less bele az Ízes élet vadonatúj konyhájába!
Pataky Péter ˝tárlatvezetést˝ tartott, bemutatta az Ízes élet teljesen megújult díszletét! Olyan praktikus dolgok kerültek be újdonságként, mint a tányérmelegítő vagy a gőzölő. A séf megmutatta, hogy milyen eszközök segítségével készülnek a konyhai ˝varázslatok˝, valamint azt is elárulta, hogyan dolgoznak együtt Marton Adriennel.
Megújult díszlettel jön az Ízes élet második évada
 Március 6-tól a SuperTV2-n jelentkezik az Ízes élet új évada. A megújult díszletben forgatott gasztro-műsor legújabb epizódjai Marton Adrienn és Pataky Péter vezetésével továbbra is a legújabb konyhai trendeket, recepteket és trükköket mutatja be.
Ízes élet - március 6-tól hétköznap 7.30
Ajánló - Minden, ami finom és minden, ami egészséges. Konyhai trükkök, praktikus tanácsok, szuper receptek Marton Adrienntől és Pataky Pétertől. 

Ízes élet - minden szombat délelőtt
Ajánló - Édesburgonya, gomba, quinoa, csülök, chia, lime. Ezektől még ízesebb az élet! Tartsatok Pataky Péterrel és Marton Adriennel minden szombaton délelőtt az Ízes élet-ben a SuperTV2-n!
Ízes élet - vasárnap délelőttönként
Ajánló - Az Ízes életben szezonális hozzávalókkal, 21. századra hangolt magyar fogásokkal és hasznos konyhai praktikákkal vár benneteket Pataky Péter minden vasárnap délelőtt a SuperTV2-n! 
Ízes élet - vasárnap délelőttönként
Ajánló - Az ízes életben szezonális hozzávalókkal, 21. századra hangolt magyar fogásokkal, és hasznos konyhai praktitákkal várja önöket Pataky Péter minden vasárnap délelőtt a SUPERTV2-n! 
Hétfőtől új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS