MŰSORAINK
Hungarikumokkal a világ körül

Gyönyörű tájak, különleges élmények - Hungarikumokkal a világ körül - pénteken 23.25-kor a SuperTV2-n!
Tovább
Horváth Balázs és Kurucz Dániel először a kínai nagy falhoz, majd ezt követően Sanghaj városához érkeztek. A kalandorok kiderítették, milyen is a kínai kürtőskalács, és emellett Petőfi Sándor szobrát is meglátogatták.
Tovább
Ezúttal vajon milyen különleges látványosságokat vesznek górcső alá a kalandorok? Hungarikumokkal a világ körül - pénteken 23.10-kor a SuperTV2-n!
Tovább
Kurucz Dániel és Horváth Balázs a vonatút bonyodalmait túlélve végre megérkeztek Pekingbe, ahol meglátogatták többek között a gyönyörű Tiltott Várost, emellett pedig a helyi különlegességeket is megkóstolták.
Tovább
Horváth Balázs és Kurucz Dániel folytatják elképesztő útjukat. Hungarikumokkal a világ körül - pénteken 23.05-kor a SuperTV2-n!
Tovább

Horváth Balázs és Kurucz Dániel először Moszkvába utaztak, majd a világ leghosszabb vasútvonalán indultak el Peking irányába. A két kalandor a rendkívül hosszú vonatút alatt meglepő körülményekkel találta szembe magát…
Tovább
Két magyar fiatal merész vállalkozásának lehetnek szemtanúi január 5-től a SuperTV2 nézői. A Hungarikumokkal a világ körül adásaiban Thaiföldig utaznak a főhősök, miközben meglátogatják a messzi távolban a magyar kultúrához kötődő személyeket, épületeket, ahová hungarikumokat is magukkal visznek.
Tovább
Elképzelte már, hogy eldobja a munkáját és a megszokott életét pár hónapra? Két srác, Kurucz Dániel és Horvath Balázs megcsinálta és bejárta hátizsákkal Ázsiát. Moszkvától Bangkokig vonattal, busszal, hajóval, és stoppal tették meg a közel 20.000 kilométert. Mindeközben maradt arra is idejük, hogy megkeressék Ázsia magyar vonatkozású kincseit, a sanghaji Petőfi Szobortól, Robert Capa halálának helyszínétől a dél-vietnámi Kőrösi Csoma Sándor buddhista sztúpájáig. A nyolc részes dokumentumfilm garantáltan kiszakítja a téli napok szürkeségéből.  
Tovább
Így néz ki Cooky párja 36 hetes terhesen!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS