HAL A TORTÁN
Sági Szilárd tanácsa: Ha sűrítési problémánk akad…

Mivel az egyik sztárszakács sűrítési problémákkal küzdött a Hal a tortánban, Sági Szilárd úgy döntött elárulja, mit tegyünk ilyen esetben: egyszerűen csak pár kanál lisztet kell hozzáadni a tojáshoz, majd utána ráönteni a tejet fokozatosan…

Nézd meg a Hal a tortán videóját!

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját…

 

Címkék: főzés   gasztrokibic_tanácsa   sági szilárd

2013. május 20. 9:28



Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség