HAL A TORTÁN
Tóth Vera összecsap Lakatos Márkkal

A Hal a tortán sztárszakácsai: Pintér Tibor, Dj Dominique, Tóth Vera, Papadimitriu Athina és Lakatos Márk.

Pintér Tibor: musical-operett színész, énekes, a Sziget Színház és a Komáromi Lovas Színház művészeti igazgatója, rendező és producer. Számos darabban tűnt már fel színészként (Csárdáskirálynő, Marica grófnő, János vitéz, Drakula) és szinte ugyanennyit rendezett is (Mágnás Miska, Hippolyt, a lakáj, A Padlás, Hair, Grease, Dzsungel könyve, Trója, Honfoglalás). Emellett szerepelt a népszerű magyar teleregényben, a Szomszédokban valamint A katedrális című filmsorozatban is.

Dj Dominique: Várkonyi Attila 1985 óta lemezlovasként és ceremóniamesterként is dolgozik, DJ Dominique néven. Az első igazi rezidens helye a debreceni Új Vigadó volt de ezzel párhuzamosan az összes egyetemi buli helyszínen megfordult Debrecenben és környékén. Az Államokban kezdett el először CD-ről zenélni, óriási dolog volt ez akkoriban. Miután haza jött, megalapította a Fergetegparty-t, mely a City Rádiós bulik keretein belül kelt igazán életre, majd a Juventus Rádió alatt lett országosan is ismert. Külföldre is eljutottak, például Amerikába, Csehországba, Görögországba. Itthon az összes nagyszabású hazai roadshow-n részt vett. Számtalan hazai és világhírű koncertfellépő előtt és után szerepelt, mint MC és DJ. Játszott Dr Alban, Michael Jackson, Captain Jack, The ’Cause, Emilia, illetve a Cascada koncertjén.

Tóth Vera: Az énekesnő Tapolcán született 1985. március 3-án.
2003-ban jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába, a Megasztár 1. szériájába, ahol a válogatás után bejutott a legjobb 50 előadó közé, majd Cserháti Zsuzsa Hamu és gyémánt című slágerével pedig a legjobb 12 közé. Minden héten más zenei műfajban bizonyított, végül eljutott az utolsó fordulóig, ahol a nézők a show végén őt szavazták meg győztesnek. Karrierje azóta is töretlenül ível felfelé. 2005-ben Bravo Otto-díjat kapott. A Megasztár óta Budapesten él. Eddig 4 önálló nagylemeze jelent meg. Három évvel fiatalabb testvére, Tóth Gabi szintén elismert és népszerű énekesnő.

Papadimitriu Athina:
1954. július19-én született Budapesten. Görög származású magyar színésznő. Trokán Péter felesége volt, két gyermekük született: Trokán Nóra és Trokán Anna. 1988-ban Rajz János, 1989-ben Farkas-Ratkó és 1993-ban EMeRTon-díjat kapott.

Lakatos Márk: 1977. január 15-én született Budapesten. Magyar stylist, show-rendező, divat-újságíró, jelmeztervező. Egy spanyol-magyar két tannyelvű gimnáziumban nemzetközi érettségit tett, később jogi tanulmányokat folytatott az ELTE Állam- és Jogtudomány Karán, majd Madridban idegenforgalmat és PR-t tanult. A Pécsi Tudományegyetem esztétika szakán végzett, filmtörténet-filmesztétika szakon. 2001 óta stylistként dolgozik. 2003-ban vált ismertté a Megasztár tehetségkutató által. 2007-től kezdve a Werk Akadémia tanára. A Stílus magazin művészeti vezetője.
Első könyve Stílusterápia címmel jelent meg 2011-ben. Spanyol és francia nyelvből felsőfokú nemzetközi nyelvvizsgával rendelkezik, angolul középszinten beszél.

Címkék: dj dominique   lakatos márk   papadimitriu athina   pintér tibor   sztárszakács   tóth vera

2014. március 10. 14:24KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség