MŰSORAINK
HAL A TORTÁN
»ADÁSBÓL »EXTRA VIDEÓK »RECEPTEK »TELJES ADÁSOK »SZTÁRSZAKÁCSOK »HAL A TORTÁN ARCHÍVUM

Az énekes nem csak a vendégeket fogadta palástban és koronában, de a bevásárlást is beöltözve intézte.
Tovább
A finom vacsora után az éneklés sem maradt el, Váradi Gyuszi zongorakíséretében dalra fakadt mindenki.
Tovább
A héten Majka, Détár Enikő, Varga Viktor, Majoros Hajnalka és Váradi Gyula méri össze főző tudását. Hétfőn az ózdi rapper várja a vendégeket, akinek kisfia is besegít a főzésbe.
Tovább
A műsorvezetőnek két gyermeke segít a konyhában, sőt az este folyamán egy titkos hódolója is akad, mindenkit meglepetésére.
Tovább
A műsorvezető feladja a főzést és a vendégeknek a leckét, a kamrából ugyanis rejtélyes ételek kerülnek elő. Ez a különös kihívások estéje!
Tovább

A szakács mesterien rajzol szívecskét tojássárgájával, hogy lenyűgözze hölgy vendégeit. Sőt készségesen segít Gombos Edinának a vacsoránál.
Tovább
A vendégeknek sok élményben lehet részük, a lovas szekeres kirándulástól kezdve, a célba lövésen át az igazi magyaros ételekig.
Tovább
A héten Buday Péter, Demcsák Zsuzsa, Gombos Edina, Kaszás Géza és Kovács Lázár veti be főzőtudását. Lesz forró hangulatú koktélkeverés, pohártörés, mély beszélgetések és őszinte vallomások!
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség