HAL A TORTÁN
Kárásznak még nem teljes...

Kárász Róbert új otthonába pillanthatott be, a Hal a tortán stábja. Robi állítása szerint még kezdeti stádiumban van a beköltözés, és csak nyárra várható a teljes befejezés.A lakás hangulatát kölcsönző színekben, részletekben, viszont már az ő elképzelései is megjelennek.

Ha kíváncsi vagy a lakás többi része is, nézd a Hal a tortánt a SuperTV2-n, vagy keresd erről szóló extra videónkat az adás után a Hal a tortán oldalán (supertv2.hu/musoraink/hal_a_tortan)


A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját… Nézd meg a Hal a tortán extra videóját!

Címkék: hal a tortán_extra   kárász róbert

2013. április 5. 9:25Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség