HAL A TORTÁN
Tóth Vera őrzi első rajongói levelét

Tóth Vera mutatja meg a lakását, melyről egy dolgot kell tudni, Minden, ami a lakásban van, történettel rendelkezik és szerves részét képezik Vera személyiségének. Vera dicsőségfalán olyan csemegéket láthattok, mint kedvenc fotói, emlékei és a legelső rajongói levele, amit egy kislánytól kapott, amikor beköltözött a Megasztár-házba.

Pillants be most Vera otthonába, és hallgasd meg a történeteit!

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját… Nézd meg a Hal a tortán extra videóját!

Címkék: hal a tortán_extra   tóth vera

2013. március 14. 22:58Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség