HAL A TORTÁN
Csapattársa segített Nagy Viktornak...

Decker Ádám szerint, Nagy Viktor idegeskedni fog a vacsora miatt, de elég bátor ahhoz, hogy egyedül nekiálljon a főzésnek.

Csapó Gábor is bízik abban, hogy a vízilabdás két gyerek után már feltalálja magát a konyhában. A többi vacsoravendég is egyetért abban, hogy Viktor nem a nulláról kezdi majd a főzést, bár Kovács Ági szerint, azért el kell ide a segítség. Viktor kap is némi segítséget csapattársától, de még így is meggyűlik a baja a desszertkészítéssel.

Nézd meg a Hal a tortán videóját!

A „Hal a tortán” című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A „Hal a tortán” bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját. A műsor gasztrokibice továbbra is Sági Szilárd, aki ezúttal sem rejti véka alá a véleményét...Nézd meg a Hal a tortán videóját!

 

Címkék: csapó gábor   decker ádám   hal a tortán   hal a tortán_adás   kovács ági   nagy viktor   szivós márton

2014. augusztus 8. 18:26Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség