HAL A TORTÁN
Falusi Mariann: "Ha rossz lesz, akkor majd röhögünk"

Falusi Mariann vacsorájának az elkészültét követte végig a kamera, láthatóan a házigazda tökéletes magabiztossággal és önbizalommal állt neki a főzésnek, mindez megfejelve azzal a ténnyel, hogy gyakorlatilag három főétel is készült: sertés dagadó, csirkecombok, és tökfőzelék.

 A szakács magabiztosságát mutatja, hogy még soha nem készített párolt káposztát, ám a vacsoravendégeket – többek közt – ez is várni fogja az asztalon, amivel kapcsolatban Mariann meg is jegyezte, hogy „ha rossz lesz, akkor majd röhögünk”.
Nézd meg most a Hal a tortán videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


 

Címkék: falusi mariann   főzés   hal a tortán_adás

2014. április 25. 18:24Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség