HAL A TORTÁN
Szandi jódlizásától kiürült Budapest

A tányértörések után a hangulat a tetőfokára hágott.

A vendégek az ablakból kiabálva szórakoztatták magukat, aminek kezdeményezője Kárász Robi volt, de Szandi ablak berobbantó jódlizását már ő is soknak tartotta, szerinte kiürült Budapest.

Ha kíváncsi vagy Szandi jódlizására, kattints a Hal a tortán videójára!

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját… Nézd meg a Hal a tortán extra videóját!
 

Címkék: bebe   fluor tomi   hal a tortán_adás   kárász róbert   király linda   szandi

2014. április 16. 19:23Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség