HAL A TORTÁN
A döbbenet "kikönyökölt" Zita arcára, amikor meglátta a vendégeit

Nagyon éhesen érkeztek a vendégek Zitához, azonban nem találták otthon vendéglátójukat.

Fél órát vártak legalább, amikor Zita megérkezett, aki csak öt percet szeretett volna még egyedül lenni a vacsora készületei előtt. El sem hitte, hogy ott vannak már a vendégek, Tóth Szabi azt látta, hogy a döbbenet "kikönyökölt" az arcára, nem tudta hova tenni a szituációt.

Nézd meg a Hal a tortán videóját!

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját… Nézd meg a Hal a tortán extra videóját!

Címkék: abaházi csaba   baronits gábor   debreczeni zita   hal a tortán_adás   hargitai bea   tóth szabi

2014. április 7. 19:27Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség