HAL A TORTÁN
Debreczeni Zita: "Gyereket nevelek"

Nem mindenkinek ízlett Zita leves, Tóth Szabinak azért nem, mert brokkoliból készült...

Abaházi Csabának pedig azért nem ízlett a leves, mert nem hasonlított az eddig általa kóstolt brokkolikrémlevesekre. Szerinte ez még a macskának sem ízlene... Zitának egész egyszerűen egyébként nem volt túl sok ideje, hiszen "gyereket" nevel.

Nézd meg a Hal a tortán videóját!

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját… Nézd meg a Hal a tortán extra videóját!

Címkék: debreczeni zita   hal a tortán_adás

2014. április 7. 19:25Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség