ADÁSBÓL
Vera nem ért egyet Fatimával...

A vacsora végefelé előkerült Fatima Voice-os szereplésének a története, amikor is az énekesnő egy hiba miatt kiesett a játékból.

A téma tárgyalása közben kiderül, hogy Tóth Vera és Fatima is különböző módon kezeli az ilyen jellegű szinpadi-helyzeteket, ám abban az összes vendég egyetértett, hogy Fatimának gyönyörű hangja van, és nem szabad, hogy abba hagyja az éneklést..

Nézd meg most a videót!

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját… Nézd meg a Hal a tortán videóját!

Címkék: gáspár laci   hal a tortán_adás   kökény attila   ll junior   mohamed fatima   tóth vera   videó

2014. március 25. 19:22Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség