ADÁSBÓL
Tóth Vera a bikiniszezonra készül

Míg a többiek alig bírták kivárni, hogy Fatima tálalja a desszertet, addig Vera visszafogta magát, mert ahogy ő fogalmaz, nyáron bikiniben szeretne futkosni.

Az  énekesnő elárulta, szeretné betartani a mértékletességet a sok finom étel mellett. Abban egyetértettek a sztárok, hogy a tiramisu isteni volt.

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját… Nézd meg a Hal a tortán videóját!

Címkék: desszert   hal a tortán_adás   mohamed fatima   tiramisu   tóth vera   videó

2014. március 25. 19:23Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség