HAL A TORTÁN
Tóth Verát inspirálják a többiek a „vérszívásra”

„Azért szeretek zenész romák között lenni, mert imádják egymás vérét szívni, és mindezt úgy teszik, hogy egyik sem sértődik meg, hanem inkább inspirálja a másikat az újabb poénra.” - így Tóth Vera.

Az énekesnő saját bevallása szerint általában csöndben ül társaságban, de A Hal a tortán szereplőivel ez nem lehetséges. Inspirálják őt a viccelődésre és a szívatásra: „Fatima folyton hülyeségeket juttat az eszembe.”
 

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját… Nézd meg a Hal a tortán videóját!

Címkék: hal a tortán_adás   tóth vera   vicces

2014. március 24. 19:25Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség