HAL A TORTÁN
Pintér Tiborék meghíztak a Hal a tortán során

A színész azt mondja, igazi barátságok szövődtek a történelmi hét során.

A Hal a tortán soron következő házigazdáinak történelmi hangulatot kellett teremteniük vacsoráik alkalmával. Pintér Tibor a középkorba repíti vissza vendégeit, az este pedig nem szűkölködik majd meglepetésekben. A színész azt mondja, valójában nem tud főzni, de ilyen helyzetben összeszedi az ember minden korábbi konyhában szerzett tapasztalatát, hogy a legjobbat nyújthassa vendégeinek.
Papadimitriu Athina a honfoglalás korát választotta, így a lovak az ő vacsoráján is megjelentek, a receptek és kellékek beszerzése terén pedig a színésznő is kapott némi segítséget. Azt mondják, a hét végére felszedtek azért néhány kilót, hiszen a történelmi fogások nagyon tartalmasak és nem éppen tartoznak a diétás ételek közé.
Pintér Tibor bevallotta, sokat köszönhet a Hal a tortánnak, hiszen négy olyan fantasztikus embert ismerhetett meg - Papadimitriu Athina, Lakatos Márk, Tóth Vera, és DJ Dominique személyében-, akikkel igazi barátságot köttöttek.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: pintér tibor

2014. március 4. 10:21Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség