HAL A TORTÁN
Sági Szilárd tanácsa: Így facsarjunk citromot!

A gasztrokibic újabb hasznos tippjei ezúttal a citromhoz...

A citromot használat előtt meg kell egy kicsit görgetni az asztal lapján, így sokkal könnyebben kijön majd belőle a lé. Ha viszont csak 1-2 cseppre van szükségünk, akkor elég megszúrni egy kötőtűvel, így visszarakható a citrom fóliába csavarva a hűtőbe.

Nézd meg a Hal a tortán videóját!

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját…

Címkék: gasztrokibic   gasztrokibic_tanácsa   hal a tortán_extra   sági szilárd

2014. március 4. 9:06



Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség