HAL A TORTÁN
Kasza Tibi összecsap A Nagy Duett sztárjaival

Király Viktor: A Megasztár negyedik szériájának győztese, 2009-ben az év hangja volt. A Solo című dala minden jelentős hazai slágerlistán az eső helyet kapta. 2010-ben a legtöbbet játszott dal lett. Videoklipjeit két és félmillióan töltötték le. Több mint ezer élő fellépésen van túl. Teltházas koncerteket tudhat maga mögött három kontinensen. A "Tegyünk együtt a Daganatos Gyerekekért" jótékonysági mozgalom aktivistája.

Hien: Nguyen Thanh Hien 2008-ban tűnt fel a Megasztár negyedik szériájában. Bár nem nyerte meg a versenyt, országszerte ismert énekesnő vált belőle. Tehetségével lenyűgözte a szakmát, egy VIVA Comet-díj tulajdonosa.

Gesztesi Máté: A színész 1990-ben látta meg a napvilágot a fővárosban. Máté apja
nyomdokaiba lépett, hamar be is válogatták a Gézengúzok - Karádysokk című sorozatba. Karrierje itt kezdődött el. A fiút mindenben támogatta családja, bár szerették volna, ha zenész lesz belőle. Egy ideig a Zeneművészeti Főiskolán tanult harmonikázni, majd később Amerikába ment rendezést és színészetet tanulni. Máté legnagyobb szerepét a TV2 sikersorozatában, a Jóban Rosszban-ban kapta édesapja, Gesztesi Károly mellett.

Csisztu Zsuzsa: Öt évesen kezdett tornázni, 1982-től tíz évig volt a magyar válogatott tagja. Több mint tízszer nyerte el a magyar bajnoki és háromszor a mesterfokú bajnok címet. Kitűnő helyezéseket ért el a világversenyeken is: Európa-bajnoki 6. világbajnoki 7. olimpiai 8. illetve Európa Kupa-győztes volt. 1986-ban a KSI után a Postás Sportegyesülethez igazolt.

Kasza Tibi: Középiskolai tanulmányait a szentesi Horváth Mihály Gimnáziumban végezte. Az érettségi után Budapesten a Toldi Mária Musical Stúdió növendéke volt. Itt ismerkedett meg Miklós Tiborral is, akivel a későbbiekben is együtt dolgozott. Ezután következett a Kőbányai Zene Stúdió, ahol Sík Olga és Kósa Zsuzsa segítették pályáján. 1998-ban alakult meg a Crystal együttes. 2002-ben Artisjus-díjjal tüntették ki. 2008-ban kiadta első szólólemezét, Ha egy férfi igazán szeret címmel. A zene mellet fotózással is foglalkozik.
 

Címkék: csisztu zsuzsa   gesztesi máté   hien   kasza tibi   király viktor   sztárszakács

2014. február 24. 11:51KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség