HAL A TORTÁN
Sági Szilárd tanácsa: Így süssünk májat!

A gasztrokibic ezúttal a máj készítéséhez nyújt a nézőknek segítséget.

A legjobb, ha mindig a sütés előtt beáztatjuk a májat, lehetőleg tejbe vagy picit fokhagymás tejbe. Továbbá az is nagyon fontos, hogy utána szépen csöpögtessük le, töröljük szárazra és hideg olajba vagy zsírba kezdjük el sütni fokozatosan. Ezen kívül figyeljünk, hogy ne süssük túl és csak a végén sózzuk meg.

Nézd meg a Hal a tortán videóját!

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját…

Címkék: gasztrokibic   gasztrokibic_tanácsa   hal a tortán_extra   sági szilárd

2014. február 28. 9:01



Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség