HAL A TORTÁN
A Nagy Duett versenyzői fakanalat ragadnak

A Hal a tortán vendéglátói: Csepregi Éva, Majoros Hajnalka, Sipos Péter, Joshi Bharat, Kárász Róbert.

Csepregi Éva: A Kócbabák nevű trióban tűnt fel először az 1972-es Ki mit tud?-on, Pál Éva és Fábián Éva társaságában énekelt. Fellépett a Stereo együttesben is. A Neotonnal 1973 végén társultak, 1977-ben Neoton Família néven hivatalosan is egyesültek. 1979-ben a MIDEM fesztiválon léptek fel, ekkortól külföldön Newton Family néven váltak ismertté. 1985-től dolgozott együtt a skót származású dalszerzővel, Bob Heatlie-vel. 1992-ben született fiuk, Dávid. A Neoton Família 1990-es kettészakadása után Végvári Ádámmal és Baracs Jánossal Éva-Neoton néven folytatták. 1996 óta a Ruttkai Éva Színház tagja. Napjainkban a Neoton Família Sztárjai formációban szokott fellépni.

Majoros Hajnalka: 1983. szeptember 20-án született Budapesten. Már kiskorában vonzotta a modellkedés, ennek megfelelően modell iskolába is járt. Foglakozása is ez, de az éneklésbe is bele kóstolt már. A híres magyar rapper Majoros Péter, "Majka" felesége. 2005 playmate-je lett, járt már a PlayBoy villában is, és találkozott Hungh Hefnerrel. 2013-ban, párjával, Majkával ők lettek az év sztárpárja a Mr és Mrs-ben. 2011-ben meg született közös kisfiúk, Marián. Az anyaságot előtérbe helyezve visszavonult karrierjétől, hogy felnevelje kisfiát. Érdemes tudni róla, hogy szeret utazni, illetve szereti az állatokat. Van egy kutyája, Tigi, akit mindenhová magával viszi, ahová csak tudja.

Sipos Péter: Sipos Péter az Irigy Hónaljmirigy frontembere és énekese. Az együttes 1990-ben, egy szilveszteri bulin alakult meg. A csapat tagjai ekkor Molnár Imre, Kabai László, Sipos Péter, Ambrus Zoltán, Katona Gábor 'Katec' és Várszegi Attila volt. Katec és Várszegi Attila hamarosan kilépett az együttesből. A gitároshiány miatt került a fiúkhoz Papp Ferenc, Uszkó László pedig néhány hét múlva már az együttes billentyűseként lépett színpadra. Később csatlakozott még Sipos Tamás és Varga György.

Joshi Bharat: Magyarországon élő indiai származású bábszínész, sorselemző, médiaszemélyiség. Indiában színésznek tanult, majd 1980-ban tanulmányúton járt Magyarországon. Azóta Magyarországon él. 1981–1983 között végezte el a Bábstúdiót, és az Állami Bábszínház művésze lett. Közben közgazdász végzettséget szerzett. Ezután sorselemzéssel és jóslással foglalkozott. 2008 és 2010 között a TV2-n a nevét viselő délutáni talkshow-t vezetett. A TV2 Mokka című műsorában is műsorvezető. Hobbija a csillagászat és a kozmológia. Vegetáriánus. Két lány, Szávitri és Shila édesapja.

Kárász Robi: 1969.11.01-én született Szigetváron. Két lánya van: Anna és Rozi. Pécsen járt középiskolába a Zrínyi Miklós Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskolába. Ezután elvégezte a MÚOSZ Bálint György Újságíró Iskolát, valamint a Csokonai Vitéz Mihály Tanítóképző Főiskola és Egyetem hallgatója volt.
Színésznek készült. A Pécsi Nemzeti Színházban játszott egy operettben. Fiatal korában utcazenélt. Jelenleg a TV2 csapatát erősíti. A MOKKA műsorvezetője. Hobbija a főzés, úszás, olvasás, gitározás, filmek, színház és családi programok.

Címkék: csepregi éva   joshi bharat   kárász róbert   Majoros Hajnalka   sipos péter   sztárszakács

2014. február 17. 11:21KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség