HAL A TORTÁN
Kikit hívta segítségül Puskás Peti

A fiatal énekes nem akar megint utolsó lenni...

Az Első Emelet énekese sietett Puskás Peti segítségére a Hal a tortánban, bár nem biztos, hogy ő volt a legjobb választás. A két lelkes amatőr szakács az internetet is segítségül hívva próbált megküzdeni a főzéssel, hogy elkészítsék az amerikai menüt a vendégeknek. A vacsora jó hangulatban és az állatvédelem jegyében telt, ezért a vendégek és a házigazda is jelmezt öltött. Puskás Peti például maci ruhában szolgálta fel a vacsorát. Hogy végül hányadik helyen végzett az énekes, az kiderül ma este 18:15-kor a SuperTV2-n.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: hal a tortán   kiki   puskás peti

2014. február 6. 10:56Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség