HAL A TORTÁN
Cinthy Dictator le akarta állítani a Hal a tortán forgatását

Cinthya annyira kiborult, hogy nem akarta folytatni a vacsorát.

Kisebb botrányt kavart a Hal a tortán forgatásán, amikor Garami Gábor szájon csókolta Cinthya Dictatort. Varga Viktor ugyanis ezt nem érezte humorosnak, pofon is vágta a rádiós műsorvezetőt, majd elviharzott. Azt mondja, tiszteletlenségnek érezte ezt a kapcsolatukkal szemben. Ráadásul zavarban volt, nem tudta hogyan lereagálni, mikor a szeme előtt csókolták meg a barátnőjét, nem akart agresszívnak tűnni, de nem tudta visszafogni magát. Cinthya nagyon kiborult, abba akarta hagyni a forgatást, de végül a többiek rábeszélték, hogy folytassa a vacsorát. A lány úgy látja, Garami őszintén megbánta, amit tett, ráadásul szerinte a férfi egy teljesen más világban él, hiszen eddig nem sok kapcsolata volt, éppen ezért nem is haragszik rá.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Címkék: cinthya dictator   varga viktor

2014. január 30. 15:47Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség