HAL A TORTÁN
Détár Enikő Kovács Lázárral farsangozott

A Hal a tortán heti vendéglátói: Détár Enikő, Cinthya Dictator, Garami Gábor, Kovács Lázár és L.L. Junior.

Détár Enikő: Enikő 1986-ban oklevelet szerzett a Színház-és Filmművészeti Főiskolán. 1986-tól 1991-ig a Vidám Színpad színésznője, 1991-től 1996-ig pedig a Rock Színház tagja volt, de időközben az Arizona Színház előadásaiban is játszott. 1996-tól szabadfoglalkozású színésznő, a Madách Színház társulatának tagja, ahol 1999 óta játszik.

Cinthya Dictator: A fotográfusként is ismert művész már kamaszként büszkén vállalta extrém stílusát. Kisugárzásának és egyedi megjelenésének köszönhetően egy magyar tehetségkutató reklámarca lehetett 2010-ben.

Garami Gábor: Kétszer is jelentkezett a Színművészeti Főiskolára, de nem vették fel. 1993-ban egy fogorvos barátja megkérte, hogy mondjon fel neki egy rádióreklámot, amit Rókusfalvy Pál stúdiójában rögzítettek. Ekkor derült ki, hogy rádiós hangja van. Tereh Istvántól, a Melody FM Rádió egykori munkatársától kapta az első rádiós munkáját. Ma már az egyik országos kereskedelmi rádió műsorvezetője. Saját együttese a Best Of.

Kovács Lázár: Magyar séf, műsorvezető, food stylist, gasztronómiai tanácsadó. Budapesten született, 1974. december 6-án.Magyarországon jól ismert és népszerű televíziós séf. Francia gasztronómiai tanulmányait Dél-Franciaországban és Párizsban végezte. Szakmai pályafutását a Budai vár egyik legelegánsabb éttermében kezdte. Végigjárta a szakma ranglétráját, üzletvezetőként távozott, amikor megnyitotta saját, családi vállalkozású éttermét. A washingtoni magyar nagykövetség séfjeként vacsoraestjeiről és főzőbemutatóiról az amerikai sajtó is elismerően cikkezett. Jelenleg séfmesterként népszerűsíti a magyar alapanyagokat és termékeket, emellett rendszeresen vállal food stylist, gasztronómiai tanácsadói és műsorvezetői feladatokat televíziós műsorokban és rendezvényeken egyaránt. Küldetésének tekinti, hogy a fiatalokat motiválja az egészséges táplálkozásra és a főzésre.

L.L. Junior: Az énekes, rapper, dalszerző, Fekete vonat egykori tagja Budapesten született 1981. január 3-án.
Zenei karrierje a1990-es évek elején kezdődött, amikor megalakított két társával együtt a Fekete vonat nevű formációt. A csapat nagy sikert aratott Magyarországon: két platina és egy aranylemezt kaptak.
A csapat végül szétvált és Junior 2001-ben elutazott Amerikába.
Egy év szünet után hazatért és 2002-ben. Ekkor elkezdődött a szóló karrierje. Private Moon-nal megcsinálta első albumát, amely a Köszönöm Nektek címet kapta. 2003-ban jelent meg Junior második albuma, A tűz mindig tombol címmel. 2005-ben Az én világom című harmadik albuma került a piacra, mely aranylemezt lett. A negyedik korong 2005 szeptemberében érkezett, Falak címmel. 2006-banjött az Olaj a tűzre, 2007-ben a Fehér Holló címmel, melyről három kislemez jelent meg. Az első kislemez a Stefano közreműködésével készült Álomszép lány című dalból készült, amely a Megy a gőzös című film főcímdala lett.
2008-ban jelent meg hetedik albuma Nincs határ címmel. Az album első kislemeze az Összetart a dal című dalból készült, amelyet Stefanoval és Nótár Maryvel énekel. 2009. májusában jelent meg az album második videoklipje, mely a Merre visz az út című dalból készült.A Dalhoz készült videóban a Magyar Honvédség is szerepel.

 

Címkék: cinthya dictator   détár enikő   garami gábor   kovács lázár   ll junior   sztárszakács

2014. január 26. 9:34KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség