HAL A TORTÁN
Bálint Antónia Majkával is összeméri erejét

A Hal a tortán heti vendéglátói: Bálint Antónia, Curtis, Majka, Uszi és Sipos Tomi.

Curtis (Széki Attila): Az újpesti előadó bombaként robbant be a rap iparba. Egyedi stílusa hamar kiemelte a többi rapper közül, aminek az eredménye, hogy mára már hazai és külföldi felkérések tömkelegének tesz eleget. Számtalan sláger fűződik nevéhez. 2009 óta dolgozik együtt BLR-el, akivel azóta sok közös dalt készített a hazai rapzene szerelmeseinek. 2011-ben állt össze Majkával, akivel rengeteg fellépésen, és jó pár slágerlistás dalon van túl.

Bálint Antónia: Artista akart lenni, hét éven át szertornázott. 1976-tól különböző reklámfilmekben szerepelt. 1991-ben megnyerte a Miss Hungary versenyt, de aktfotói miatt utóbb őt és a második helyezettet is megfosztották címétől. Hajdú Péterrel való szakítása után pár hónappal, 2006 őszén, egy közös munka során ismerkedett meg Földesi-Szabó Lászlóval. Kislányuk, Lilien Antónia 2007 augusztusában jött világra. 2008 júliusában szakítottak.

Majka: A valóságshow-ban találkozott először Dopemannel, és a show után közös lemezt készítettek. Így Majka 2003-ban tagja lett Dopeman bandájának, a La Mafia Familának, és Dopeman irányításával Londonban rögzítette bemutatkozó lemezét, ami 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg Magyarországon. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza. 2004-ben jelent meg Majka második albuma Történt ami történt címmel. Húz a szívem haza címmel 2007-ben pedig harmadik korongja is napvilágot látott. Dopemannal való barátsága időközben kihűlt egy üzleti nézeteltérés miatt. Kettejük viszálya nagy visszhangot kapott a médiában, végül még egy televíziós bokszgálán is részt vettek. Majka profi pókerjátékos, több országos versenyt is megnyert. 2008-ban Magyarország legnagyobb pókerklubjának legjobb játékosává választották meg. Élettársa Hornyák Hajnalka, akivel 2011-ben megszületett első közös gyermekük, aki a Marián nevet kapta.

Sipos Tamás: az Irigy Hónaljmirigy egyik énekese. Az együttes 1990-ben, egy szilveszteri bulin alakult meg. A csapat 8 tagból áll. Tomi az IHM mellett a Sing Sing énekese is. 2013-ban feleségül vette barátnőjét.

Uszkó László: Uszi az Irigy Hónaljmirigy billentyűse. Az együttes 1990-ben, egy szilveszteri bulin alakult meg. A csapat tagjai ekkor Molnár Imre, Kabai László, Sipos Péter, Ambrus Zoltán, Katona Gábor 'Katec' és Várszegi Attila volt. Katec és Várszegi Attila hamarosan kilépett az együttesből. A gitároshiány miatt került a fiúkhoz Papp Ferenc, Uszkó László pedig néhány hét múlva már az együttes billentyűseként lépett színpadra. Később csatlakozott még Sipos Tamás és Varga György.

Címkék: bálint antónia   curtis   majka   sipos tamás   sztárszakács   uszkó lászló

2014. január 20. 10:05KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség