HAL A TORTÁN
Sági Szilárd tanácsa: Használj tonkababot!

A gasztrokibic tanácsa.

 Sági Szilárd, gasztrokibic azt tanácsolja, hogy használjunk minél többet tonkababot ízesítéshez, ugyanis rendkívül jótékony a hatása. Régebben betiltották, mert mérgezőnek gondolták, de manapság már eltávolítják a termés azon részét, amely veszélyt jelenthetne az emberre. Így bátran fogyaszthatod akár édes, akár sós ételekhez is!

Nézd meg a Hal a tortán videóját!
A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját…

Címkék: gasztrokibic   gasztrokibic_tanácsa   hal a tortán   sági szilárd

2014. január 23. 9:08



Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség