HAL A TORTÁN
Erdei Zsolt meg akarja nyerni az utolsó meccsét

Már most edz a tavaszi megmérettetésre.

Madár az utolsó profi meccsére készül. Még azt sem tudja, ki lesz márciusban az ellenfele, de már most keményen edz. Azt mondja, hogy a rendszeres futás nagyon sokat javít az állóképességén. A kétszeres Európa-bajnok, világbajnok és olimpiai bronzérmes sportoló nemcsak a szorítóban, hanem a konyhában is otthonosan mozog. Ezen a héten még a Hal a tortán című főzőshowba is meghívást kapott. Zsolt azt mondja, hogy a többiekkel ellentétben a főzéshez nem kért mástól segítséget. A szavaspörköltet saját receptje szerint készítette. Madár egyébként nehéz hónapokat élt át a múlt év első felében, házassága tönkrement spanyol származású feleségével, Arabellával, tavasszal pedig elveszítette veretlenségét a ringben. Új barátnőjével, Rékával azonban nagyon jól kijön. Ráadásul Madár kisfia, Viktor is rajong érte.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Címkék: erdei zsolt

2014. január 13. 15:52Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség