HAL A TORTÁN
Erdei Zsolt szakácsként is bemutatkozik

A Hal a tortán heti vendéglátói: Szalontai Szilvi, Voksán Virág, Gáspár Laci, Berki Krisztián és Erdei Zsolt.

Erdei Zsolt: 1974. május 31-én született Budapesten, majd 1992-ben a Csanády Árpád Központi Sportiskolában érettségizett. Pályafutását igazából 1995-ben kezdte a 75 kg-os mezőnyben, amatőrként 20 vereség mellett 212 győzelmet könyvelhet el. Szakos József és Fehér Mihály, majd Klein Csaba és Fritz Sdunek voltak a nevelőedzői.
Legjobbnak tartott mérkőzését 1997. október 25-én vívta Ariel Hernández ellen Budapesten. Profi pályafutását 2000. november 6-án kezdte, az Universum Box-Promotion profi versenyzőjeként. Több mint öt éven át volt a WBO félnehézsúlyú világbajnoka, majd a WBC cirkálósúlyú világbajnoka lett. Az Universum színeiben 2009 novemberében lépett utoljára a ringbe.
2007-ben a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje kitüntetésben, 2010-ben Prima-díjban, 2011-ben Budapestért-díjban részesült.

 

Vokság Virág: 2002-ben fejezte be gimnáziumi tanulmányait, Szentendrén, 2006-ban pedig az International Business School üzleti kommunikációs szakán végzett. A 2006-os Playmate versenyen a közönség megválasztotta első helyezettnek. 2008-ban ő is ott volt Hugh Hefner 82. születésnapi partiján. 2007 óta DJ Flower néven lemezlovasként játszik itthon és külföldön. 2008-ban szerepelt A sztárok a fejükre estek című valóságshow-ban.

Gáspár Laci: Gáspár László 1979. június 12-én született Balassagyarmaton, 4 testvére van. Iskoláit szülővárosában végezte, vízvezeték-szerelőnek tanult. Már általános iskolásként megmutatkozott művészi vénája, akkoriban azonban elsősorban a rajzolás terén bizonyított. Énekelni 16 éves korában kezdett komolyabban.
Dolgozott útépítőként, gyertyaöntőként, volt bányász, festő és villanyszerelő, végül a helyi bútorgyárban helyezkedett el. 18 éves korában nősült meg,
A TV2 Megasztár című műsorában. 3. helyen végzett és elnyerte a megtisztelő "2004 legjobb férfihangja" címet. A verseny hónapokon át zajlott, eközben Laci országos ismertségre és hatalmas rajongótáborra tett szert.
2004. októberében jelent meg első albuma, Hagyd meg nekem a dalt címmel. Az album pár hét alatt aranylemez, később pedig platinalemez lett. Az album első kislemeze a Hagyd meg nekem a dalt című dalból készült, amely 3 hétig állt a VIVA TV hivatalos slágerlistájának élén, és a MAHASZ Editors' Choice rádiós listáján 7 hétig volt első. Az albumhoz még egy kislemez készült a Sosem vagy egyedül című dalból.
2005-ben jelent meg második albuma Bárhol jársz címmel, amely az előzőhöz hasonlóan szép sikereket ért el. Erről két kislemez jelent meg a Ma éjszaka és a Bárhol jársz című dalokból.
2006-ban jelent meg harmadik albuma És mégis forog a föld címmel, amelyről három kislemez jelent meg: az És mégis forog a Föld, a Bolond vagyok, mert... és egy duett Szekeres Adriennel Kikötők címmel.
2007-ben jelent meg negyedik albuma Maradandók tisztelettel címmel. Az album első kislemeze az Engedj el című dalból készült.
Színészi karrier: Laci főszerepet kapott a Madách Színházban, József és a színes, szélesvásznú álomkabát című musicalben. Az énekes a darab egyik főszereplőjét, a rockkirály Fáraót alakítja. Hatalmas lehetőség ez Laci számára, korábban a Fáraó szerepében ugyanis olyan nagyágyúk tűntek fel, mint Vikidál Gyula és Komár László.

Szalontai Szilvi: Érettségi után a Budapesti Operettszínház magániskolájába nyert felvételt, ennek köszönheti hogy több sikeres musicalben is szerepelhetett. Több éves modellkedés után kipróbálta magát a könnyűzenei pályán is. Császár Előddel énekelt duettet majd 2001-ben megjelent szólóalbuma is. Jelenleg rendezvényszervező cégével foglalatoskodik.

Berki Krisztián: 2004-2006 között az FTC szerződtetett labdarúgója volt, de tétmérkőzésen nem lépett pályára. Az FTC színeiben egy hazai díjmérkőzésen a Hajdúnánás ellen védett 2004. július 3-án. Korábban a Budafok, Dunaferr, Csepreg, Balaton FC egyesületekben focizott. Négy NB1-es mérkőzésen 276 percet védett és nyolc gólt kapott a Balaton FC (Siófok) és Diósgyőr csapatában. 25 évesen sérülés miatt abbahagyja a profi futballt. 2007-ben a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója lett , majd 2010 júniusában lemondott. Egy kislánya van: Natasa Zselyke.

 

Címkék: berki krisztián   erdei zsolt   gáspár laci   szalontai szilvi   sztárszakács   voksán virág

2014. január 13. 11:46KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség