HAL A TORTÁN
Sági Szilárd tanácsa: Ha kemény habot szeretnénk...

A habverés fortélyai Szilárdtól.

Ha túl lágy a tejszínhabod, és nem tudod rendesen felverni, akkor hűtsd le. Tedd egy kis időre jégre és próbáld újra. Vagy pici szódabikarbóna hozzáadása is segíthet Szilárd szerint.

Nézd meg a Hal a tortán videóját!

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját…

Címkék: gasztrokibic   gasztrokibic_tanácsa   hal a tortán   hal a tortán_extra   sági szilárd

2013. december 23. 9:48



Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség