HAL A TORTÁN
Gombos Edina magyaros-kubai ételt készít szentestére

Lencseleves, sült hal, és palacsinta kerül az ünnepi asztalra.

Gombos Edina magyaros menüvel készül, de csempész bele egy kis kubai ízvilágot. Ezért a cápaharcsa filét citrusos-vajas szószban pácolja meg. Fluor Tomi csak akkor eszik halat, ha van mellé ketchup. A hal és kubai rizs mellé készül egy kis lencseleves. Mint megtudjuk, ez Alberto nagy kedvence. Edina otthonról hozta a tarját, házikolbászt, és pár egyéb hozzávalót. A desszert diókrémmel, és mákos krémmel töltött palacsinta lesz, mert azt mindenki szeretni. 

Nézd meg a Hal a tortán videóját!

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját…

Címkék: gombos edina   hal a tortán   hal a tortán_adás

2013. december 24. 18:18



Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség