HAL A TORTÁN
A lappföldi különítmény

A Mikulás hazájában méri össze főzőtudását gombos Edina, Cseke Katinka, Zsidró Tamás, Kökény Attila és Fluor Tomi.

Cseke Katinka: 1971. szeptember 23-án született Budapesten. A színésznő 1997-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, Marton László osztályában. Énekelt a harmadik Megasztárban 2005-ben, és bekerült a szakmai zsűri által legjobbnak tartott 50 versenyző közé. A Jóban Rosszban című sorozatban Bodolai Böbét játssza. Szerepelt az egyik bank reklámsorozatában, ahol az állatorvos asszisztensét alakította.

Kökény Attila: 1975. április 20-án született. Házas, három gyermek édesapja. A 2000-es évek elején kezdett el énekelni és azóta is aktívan foglalkoztatja a szakma. 20 éve játszik zongorán, ő maga írja a dalait, és általában életét jelképezik a számok. Jó barátságot ápol Nyári Kálmán zenésszel, volt egy együttesük is együtt, a Fain. Egy videóklippjük is megjelent Szabad a Szívem címmel. Attila 2010-ben szerencsét próbált - gyermekeinek hála - a Megasztár 5-ben, ahol a második helyezést érte el. 2011. május 11-én jelent meg első önálló albuma Nincs Semmi Másom címmel, amelyen a legnagyobb hazai zenészek működtek közre, köztük Rácz Gergő, Rakonczai Viktor és Dobrády Ákos is. Attila egyik nagy álma vált valóra a lemez készítése közben, hiszen a korongra felkerült egy duett is, amelyet Miklósa Erikával énekel. 2011-ben egy különleges lehetőséget is kapott, hiszen vendégszereplőként feltűnt a Jóban Rosszban című magyar sorozatban 3 estén keresztül. Még ugyanebben az évben, karácsony előtt megjelent második lemeze. A 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválra ő is benevezett, egy Bencsik Tamarával közösen előadott duettel.
Új albuma a Mese az álomról 2012. október végén került a boltok polcaira.

Zsidró Tamás: Fodrász családban nőtt fel. 1980-ban végzett a fodrászképzőben. Perina Péternél kezdte a tanulást, aki akkor a legkreatívabb fodrász volt Magyarországon. Első versenyére is ő készítette fel.
Kezdő évei után egyre több felkérést kapott, reklámfilm forgatásokon, divatbemutatókon, magazinok fotózásain. 1997-ben megnyitotta az Andrássy úton a szalonját, 2001-ben az iskoláját. 2009-ben állami elismerésben részesült, A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét kapta. Ugyanebben az évben a Terézváros Mestere címet is megkapta.
Elkötelezett híve a fodrászképzésnek, több továbbképző tanfolyama van, de legsikeresebb a Hajvágás Kulcsa, mely könnyen és gyorsan bevezeti a hajvágás tudományába a fodrászokat.
2013-ban Szandival együtt énekelve szerepelt a TV2 műsorában, A Nagy Duettben.

Fluor Tomi: Karácson Tamás, azaz Fluor vagy Fluor Tomi Várpalotán született 1987. augusztus 5-én. A rapper korábban Fluorid, majd Fluor Filigran néven volt ismert. Zenéjében eleinte az underground hip-hop dominált, majd 2010-től a populárisabb irányba fordulva a Mizu című slágerrel vált széles körben ismertté. Stílusában a rap, a hip-hop és a dzsessz elemei ugyanúgy megtalálhatóak, mint az elektronikus zene vagy az Auto-Tune-nal korrigált ének.

Gombos Edina: 1976. november 30-án született Debrecenben. 16 évesen került a média világába, miután Debrecenben megnyert több Kazinczy szépkiejtési versenyt. Először még csak rendezvényeken konferált. Ezután elvégezte a Magyar Rádió hírszerkesztő, hírolvasó tanfolyamát, majd egy debreceni kereskedelmi rádióban dolgozott. Elvégezte a Kodolányi János Főiskolát kommunikáció–rádió szakon. Győrffy Miklós tanárától tanult a legtöbbet. Diplomamunkáját a kereskedelmi rádiózásból írta. 2002-ben kezdett a TV2-nél, ahol is az Aktívot, és a Magellánt vezette. 2010-től a FEM3 TV-csatornán a Boszorkánykonyha című műsort vezette. 2012 márciusától szintén a FEM3-on volt látható Joshi Bharattal közös műsora, az Edina és Joshi. Jelenleg az Aktív műsorvezeője. 2004 februárjában ismerte meg a kubai származású Alberto Costafredát, akivel 2005-ben Budapesten összeházasodtak. 2008. október 22-én született meg kislányuk, Miranda.

Címkék: cseke katinka   fluor tomi   gombos edina   kökény attila   sztárszakács   zsidró tamás

2013. december 23. 10:10KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség