HAL A TORTÁN
Csézy is megmutatja főzőtudományát

A Hal a tortán vendéglátói: Horváth Éva, Kárász Robi, Tóth Szabi, Lovász Laci és Csézy.

Tóth Szabi: 1974. október 29-én született. Az 1995 májusában alakult Sugarloaf együttes gitárosa. Együttesével többszörös Viva Comet- és Aranyzsiráf-jelöltek lettek. Budapesti koncertjéhez az angol Placebo őket választotta vendégzenekarának, s mindeközben a TV2 könnyűzenei sztárvetélkedőjét, a Dalnokok ligáját is megnyerték. Tóth Szabinak egy fia van, Olivér.

Lovász Laci: 1999-ben kezdte szakmai pályafutását az Esti Showderben. 2000-től szerkesztő és műsorvezető az EstFM rádiónál. Dolgozott a Való Világ első szériájában, majd producerként beindította Hajós András Magánszám című műsorát a TV2-n. 2005-ben a Danubius Rádió reggeli műsorához igazol, ahol utánozhatatlan humorával a műsor elengedhetetlen és nélkülözhetetlen tagjává vált.

Horváth Éva: 1978. november 23-án született Budapesten. Már gyerekkorában is nagyon szerette az állatokat, a természetet. Az iskolában mindig is a reál dolgok érdekelték, ezért a tanulmányait a későbbiekben ezen a területen folytatta. 2003-ban végzett az ÁVF-en, majd 2006-ban a Corvinus Egyetemen. 1998-ban nyerte meg a Miss World Hungary szépségversenyt, és Magyarországot képviselte a Miss World 1998 versenyen. 2004-ben Görögországban megnyerte a Miss Tourism Planet választást. Szépségének köszönhetően több alkalommal is szerepelt hazai férfimagazinok címlapján. A 2010-es évben ő nyerte el a Glamour Women Of The Year „Legszebb hajú nő” kategóriájának díját. Éva évek óta töretlen televíziós karrierrel büszkélkedhet, ezen kívül az egyik legismertebb női portálon futó szépség-blogját több százan követik, ahol praktikákat, tippeket és ötleteket ad az olvasóknak. Szabadidejében fut, boxol, bikram jógára jár. Szeret búvárkodni, valamint utazni a nagyvilágban. Szívén viseli a beteg gyerekek és az állatok sorsát.

Csézy: Csézi Erzsébet, magyar énekesnő. 2008. február 8-án Szívverés című dalával megnyerte az Eurovíziós Dalverseny Magyar Televízió által rendezett hazai döntőjét.

Kárász Robi: 1969.11.01-én született Szigetváron. Két lánya van: Anna és Rozi. Pécsen járt középiskolába a Zrínyi Miklós Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskolába. Ezután elvégezte a MÚOSZ Bálint György Újságíró Iskolát, valamint a Csokonai Vitéz Mihály Tanítóképző Főiskola és Egyetem hallgatója volt.
Színésznek készült. A Pécsi Nemzeti Színházban játszott egy operettben. Fiatal korában utcazenélt.
Jelenleg a TV2 csapatát erősíti. A MOKKA műsorvezetője. Hobbija a főzés, úszás, olvasás, gitározás, filmek, színház és családi programok.

Címkék: csézy   horváth éva   kárász róbert   lovász lászló   sztárszakács   tóth szabi

2013. december 16. 13:28KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség